“Dinars INDESCAT” amb… Marta Carranza

indescatAquest dimarts 19 de gener s’ha celebrat el primer Dinar INDESCAT del 2016 amb la presència de Marta Carranza, la nova Comisionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona al Club Nàutic Barcelona, on han assistit més de 40 representants d’empreses de la indústria de l’esport. Ha estat un dels dinars amb més presència per part d’empreses del Clúster.

Marta Carranza ha presentat el nou Pla Estratègic de l’Ajuntament de Barcelona per als propers anys dins de l’àmbit esportiu. Ha començat destacant el bon posicionament de la ciutat en el món esportiu, actualment la ciutat està situada en la tercera posició mundial al ranking “2015 Sports City Poll”. Ha presentat les noves línees estratègiques de l’Ajuntament en materia esportiva “la ciutat de Barcelona no és la mateixa dels 80 i 90, s’ha d’adaptar a les noves necessitats” ha comentat Marta Carranza. En aquest sentit, ha destacat la necessitat de potenciar l’activitat física, reforçar el teixit associatiu i esportiu de la ciutat, treballar de manera coordinada amb altres departaments complementaris com la cultura i millorar les instal.lacions esportives de la ciutat com algunes de les noves linees estratègiques que ha de portar a terme el nou Ajuntament. “L’esport conté valors ciutadans i molts elements valuosos per a tothom, però sobretot pels que estan a l’edat escolar” va concloure Marta Carranza.

Durant la seva intervenció ha explicat els diferents objectius amb el nou Pla d’Actuació Municipal de l’Esport (PAM) i va anunciar que la primera sessió serà el proper 6 de febrer. Aquest nou Pla inclouen els diferents plans d’actuació, “hem d’implicar a la ciutadania i el sector esportiu en les línees d’actuació de la política esportiva de la ciutat” ha destacat Marta Carranza. Realitzar un Pla d’actuació sobre la Promoció de l’Activitat Física, un Pla de suport al teixit associatiu i la realització d’un mapa de les instal.lacions esportives de la ciutat, han estat alguns dels principals plans explicats per la Comisionada d’Esports de l’Ajuntament. Després del dinar hi hagut temps per fer preguntes per part dels assistents i també s’han compartit reflexions sobre quin és el model de ciutat esportiva que millor s’adapta a les necessitats actuals de la societat.

Marta Carranza és llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Des de 1981 sempre ha estat vinculada al món de l’esport municipal a la ciutat de Barcelona. Actualment és la Comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

El proper Dinar INDESCAT tindrà lloc el dijous 3 de març al Club Nàutic Barcelona i comptarà amb la presència de Dídac Lee, emprenedor del sector tecnològic, Conseller Delegat de l’acceleradora d’startups, INSPIRIT i directiu del FC Barcelona com a responsable de Noves Tecnologies.

Esta entrada fue publicada en Indescat. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.